Ons team

Wij hebben een team in Nederland dat zich richt op de fondsenwerving en een team in Peru dat zich richt op het uitvoeren van de projecten.

Lisanne van der Molen

Voorzitter partnerorganisatie in Peru

Leerkracht primair onderwijs/ professioneel kickbokser

Waarom La Sonrisa Ik geloof in de kracht van de mens en het samen creëren van een betere wereld.
Hobby’s Kickboksen, muay thai, veganistisch koken

Damy Mungra

Erkend boekhouder/eigen ondernemer

Waarom La Sonrisa Stichting La Sonrisa heeft een goed doel voor ogen. Een verrijking voor de maatschappij.
Hobby’s Fitness

Anna Karina Rosales Pacheco

Voorzitter Stichting La Sonrisa

Communicatief wetenschapster, journaliste, producent en redactrice

Waarom La Sonrisa Omdat ik iets wil terugdoen voor mijn geboorteland.
Hobby’s Tennissen en tijd met mijn gezin doorbrengen

Frank Erick Paredes Vilchez

Penningmeester partnerorganisatie in Peru

Professioneel muay thai trainer, Thais massage instructeur

Waarom La sonrisa Ik wil mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, overbrengen om anderen te helpen een inkomen te genereren. Daarnaast vind ik het belangrijk om anderen te leren dat er alternatieve therapieën en geneeswijzen zijn, waaronder het Thaise massage.
Hobby’s Films, dansen, muziek, dagen doorbrengen met mijn vrouw, koken, mediteren, uit eten gaan

Carol Carolus-Perreira

Secretaresse Stichting La Sonrisa

Ambtenaar/onderneemster

Waarom La sonrisa La Sonrisa is een kleine en persoonlijke stichting die met veel passie te werk gaat. Er wordt echt een verschil gemaakt en dat geeft mij een goed gevoel.
Hobby’s Fitness, wandelen met de hond en creatief bezig zijn.

Irina de Graaf

website

Kickboksinstructrice voor dames, Personal Trainer, Motivator

Waarom La sonrisa Met mijn merk, La Taurina, opgericht met en voor mijn dochters, willen wij sterke vrouwen creëren door middel van het kickboksen. Wij richten ons op dit moment op Nederland, maar met La Sonrisa kunnen wij ook vrouwen in Peru helpen. Er liggen veel overeenkomsten tussen ons bedrijf en de stichting, daarom willen wij La Sonrisa graag (onder)steunen.

Hobby’s Naast het kickboksen hou ik van gezelligheid en van reizen. Ik hoop nog een keer naar Peru te kunnen gaan om te kunnen ervaren wat La Sonrisa voor de mensen daar doet.

Nouredinne Belhaj

Bestuurslid