Sponsoractie

Een vrouw die vecht voor vrouwen

Onze voorzitter Lisanne van der Molen heeft in augustus een muay thai wedstrijd gedaan in Thailand om geld in te zamelen voor het vrouwenproject dat in 2020 van start gaat. De wedstrijdgage van €85 is gedoneerd aan de stichting voor het vrouwenproject.

Jij kunt ook helpen door een donatie te doen !

Met jouw donatie kunnen wij onder andere materialen kopen zoals, massagematten, verschillende soorten kussens, handdoeken, massageboeken en certificaten voor de activiteiten van het Thaise massage.

Met dit project help je vrouwen ook weerbaarheidstraining te krijgen en seksuele voorlichting zodat zij leren met moeilijke situaties om te gaan of zelfs te voorkomen.

Daarmee helpen wij (en jij) meer dan 75 vrouwen per jaar.

Volg de ontwikkelingen via instagram op la.sonrisa_ of via de persoonlijke instagram van Lisanne lisanne_la_sonrisa

Wij en de (jonge) vrouwen, die je hiermee helpt, zijn je erg dankbaar!

Doneer via onderstaand formulier of maak een bedrag over op:

NL23 INGB 0006 0931 46 t.n.v. Stichting La Sonrisa

Bedrag €*